Oferta Wigilijna dla Firm

Szanowni Państwo


Zbliża się magiczny czas Bożego Narodzenia, czas radości, spotkań w gronie osób najbliższych, przyjaciół i współpracowników. Spotkanie Wigilijne to idealna okazja aby podziękować sobie za wzajemną współpracę, złożyć świąteczne życzenia, podsumować miniony rok. Serdecznie zapraszamy do spędzenia tego wyjątkowego wieczoru w naszej restauracji. Zadbamy aby w świątecznej, nastrojowej atmosferze mogli Państwo odpocząć od pędu życia codziennego i pomimo natłoku obowiązków zawodowych znaleźć chwilę na refleksję i dobrą zabawę w tym szczególnym czasie.

Z tej okazji przygotowaliśmy dla Państwa kilka propozycji menu wigilijnego w różnych wariantach cenowych. Z przyjemnością przygotujemy także ofertę dostosowaną do Państwa oczekiwań.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą:



Zestaw I – 65,00 zł/os.

Barszcz czerwony z uszkami grzybowymi

Dzwonko karpia smażone z piure ziemniaczanym i buraczki z chrzanem.

Ciastko czekoladowe z wiśniami i bitą śmietaną


Zestaw II – 75,00 zł/os.

Złociste pierogi z kapustą i grzybami

Barszcz czerwony z fasolą

Dzwonko karpia smażone z piure ziemniaczanym i buraczki z chrzanem.

Sernik na sosie malinowym


Zestaw III – 95,00 zł / os.

Łosoś w galarecie

Barszcz czerwony z uszkami grzybowymi

Karp panierowany smażony z ziemniakami opiekanymi i zasmażaną kapustą z grzybami

Strudel jabłkowy z lodami waniliowymi

Kompot wigilijny


Zestaw IV – 125,00 zł/os.

Karp po żydowsku

Wigilijna zupa grzybowa z łazankami

Łosoś pieczony z warzywami, podany z ziemniaki piure ibrokułem z prażonymi płatkami migdałów

Sernik krakowski z wiśniami

Kompot wigilijny


Zestaw V – 110,00 zł/os.

Śledź w śmietanie z własnej marynaty

Barszcz czerwony z uszkami grzybowymi

Złociste pierogi z kapustą i grzybami

Dzwonko karpia smażone z piure ziemniaczanym i buraczki z chrzanem.

Makowiec

Kompot wigilijny


Zestaw VI – 115,00 zł/os.

Karp w galarecie

Złociste pierogi z kapustą i grzybami

Barszcz biały z ziemniakami i suszonymi grzybami

Schab pieczony ze śliwką na złotym sosie z puree musztardowym, buraczki

Piernik

Kompot wigilijny


Bufet I – 70 zł / os ( jako dodatek do kolacji)

Groch z kapustą

Kluski z makiem

Karp w galarecie

Pierogi z kapusta i grzybami

Deska mięs pieczonych i wędlin wiejskich

Sałatka jarzynowa,

Paszteciki z ciasta francuskiego ze szpinakiem

Tatar z łososia wędzonego

Kutia

Piernik

Babeczki na słodko z makiem i bakaliami


Bufet II – 50 zł / os( jako dodatek do kolacji)

Deska wędlin i serów

Sałatka jarzynowa

Śledzie w śmietanie z własnej marynaty

Mięsa pieczone, 

Pasztet z żurawiną

Sosy tatarski, chrzanowy, żurawinowy

Tatar ze śledzia na grzance

Szarlotka



Open bar na napoje bezalkoholowe 15,00 zł / os.

Kawa, herbata bez ograniczeń

Woda mineralna gazowana, niegazowana bez ograniczeń

 

Open bar na napoje bezalkoholowe 30,00 zł / os.

Kawa, herbata bez ograniczeń

Woda mineralna gazowana, niegazowana bez ograniczeń

Soki owocowe bez ograniczeń

 

Open bar na napoje bezalkoholowe 40,00 zł / os.

Kawa, herbata bez ograniczeń

Woda mineralna gazowana, niegazowana bez ograniczeń

Soki owocowe bez ograniczeń

Napoje gazowane / 0,85l / os /



Podane zestawy są jedynie przykładowe.

Na Państwa życzenie możemy przygotować Menu dopasowane do Państwa oczekiwań.

Zapraszamy do kontaktu.

Tel: 12 422 28 14

Mail: biuro@restauracjavidok.pl

www.restauracjavidok.pl